Bands & Locations

Robbie Williams

 In 2014 kreeg Mike Andrew zelfs de eer om te zingen bij het concert van Robbie Williams in Leeds (UK). Een onvergetelijke ervaring – ook voor Robbie Williams zelf! Mike Andrew heeft de sound, de identieke kostuums, de dynamiek, het enthousiasme, de energie en het charisma van Robbie Williams. Een dynamische tribute act boordevol hits. Van ‘Let Me Entertain You’, ‘Millenium’ tot ‘Something Beautiful’ en ‘Candy’. Een show om niet te vergeten en een unieke ervaring! 


Doe Maar

Het Doe Maar-virus kreeg zanger/gitarist Frank Bouwmeester van GeDoeMaar in zijn greep op zaterdag 8 april 2000. tijdens het eerste concert van Doe Maar sinds het afscheidsconcert van de band in 1984. Frank speelde met zijn toenmalige band ‘de Deltawerken’ het voorprogramma van Doe Maar. GeDoeMaar bestaat al  sinds 2001 en heeft al vele succesvolle optredens achter de rug. 


Bruce Springsteen

Kevin Bachus brengt tijdens de show “Kevin Does The Boss” het omvangrijke repertoire van Bruce Springsteen terug naar de essentie. Slechts een man met zijn gitaar. Echte songs. Eerlijk en direct. Niet alleen de hits maar ook de verborgen juweeltjes worden gespeeld. Beleef de bekende hits “Born To Run”, “I’m On Fire” en “The River” in zijn puurste vorm. Een echt luisterconcert vol herkenning.    


The Kings Of Leon

The Leon Kings is een Nederlands eerbetoon aan één van de grootste bands van tegenwoordig! The Leon Kings zet een intieme show neer met een indrukwekkende setlist van hoogstaande songs die de Kings of Leon gemaakt heeft. Een combinatie van de meest bekende hits als Sex on Fire en Use Somebody tot de echte Nashville nummers waar ze zo bekend om staan.


Joe Cocker

Peter van de Greef is de frontman van de Joe Cocker tributeband Back On Track. Het karakteristieke, ruwe stemgeluid en de typische houding en performance van Peter maakt deze band tot een van de meest gevraagde Joe Cocker tribute bands van Nederland. 


Pearl Jam

De sound van PEARL DAMN wordt gekenmerkt door strakke drums, virtuoze gitaarsolo’s en veelzijdige baslijnen. Het stemgeluid van een zanger dat akelig dichtbij de herkenbare Vedder-sound ligt maakt de beleving compleet.


Beth Hart

Beth Heart, de Nederlandse Beth Hart tribute band, werd in 2016 opgericht. Gegrepen door de songs van Beth Hart besloten ze deze act te formeren. De lovende try out leidde snel tot grote optredens waar onder andere de goed ontvangen live track “whole lotta love” werd opgenomen. Zangeres Madelon kruipt in de huid van Beth en doet dat op onnavolgbare wijze. Haar sound en podiumperformance zijn uniek en ze neemt het hele publiek direct mee in haar weergaloze enthousiasme.


AC/DC

Bells Hells  is een AC/DC  Tribute die medio 2013 is ontstaan.Met veel passie en plezier worden traditionele nummers als Whole Lotta Rosie, If You Want Blood, afgewisseld met  Thunderstruck & Hells Bells  en alle andere gouwe ouwes. Uiteraard spelen ze soms ook een van de nieuwere herkenbare AC/DC nummers! Bells Hells brengt alle nummers vol overgave en je kunt niet anders dan genieten van de heerlijke ruwe rock ’n roll sfeer.


Tina Turner

De carrière van Linda Maarseveen begon eigenlijk op TV. Tijdens haar deelname aan het programma “Love Letters” van Linda de Mol verbaasde ze iedereen met haar krachtige en heldere stem. Linda de Mol adviseerde haar om aan de Soundmixshow mee te doen en dat gebeurde. In 1992 kwam ze tot de finale en eindigde op een welverdiende 2e plaats met het lied “Something” van Shirley Bassey. In de act “Linda Sings Tina” brengt ze een soulvolle en warme ode aan Tina Turner.


Michael Jackson

 IMI had op jonge leeftijd al indruk gemaakt als Michael Jackson tijdens soundmixshows en talentenjachten en ook als zanger van de R&B formatie Mainfact waarmee hij door Europa tourde. Hij werd echter landelijk pas echt bekend als “De Nederlandse Michael Jackson” na zijn deelname aan het RTL4 programma “My name is Michael”. Gedurende zijn solo show neemt hij je mee op reis door het enorme repertoire van The King Of Pop.


Prince

Deze tribute is ontstaan uit  liefde voor de iconische artiest Prince. Zanger Wayne Moen  was finalist van Idols, is een van de zangers van de entertainment en Stand Up Popband De Coronas en tourt in binnen en buitenland. Luister naar je favoriete Prince Hits maar ook de echte klassiekers die door de fans vol enthousiasme worden ontvangen. 


Zeroes Tribute

SUPER BØN-BØN bestaat uit 2 bandleden: Martine Bond op zang en elektrisch gitaar en David Bonsels op drums, basgitaar en toetsen.Met z’n 2en zijn ze lekker compact maar klinken als een complete band! Met een repertoire met de grootste hits uit de 00’s en het nieuwste DJ-geluid. Denk aan: Sia, Rihanna, Adele en Moloko.


Afterparty met That's Live

 De band That’s Live bestaat uit gezellige, zeer gemotiveerde, ervaren muzikanten uit Brabant, die allen een brede muzikale achtergrond en veel podiumervaring bezitten. That’s Live is in haar zevenkoppige bezetting continu vernieuwend bezig in haar repertoire, bestaande uit swingende soul/disco covers en top 100-meezingers. Met onvervalste soul-, disco- en rockcovers, brengt That's Live  onze een te gekke afterparty!